Harjoitukset, Luku 22

Harjoitus 22.1 Psykokineesiatesti

Harjoituksen tavoite: Omien psykokineettisten ominaisuuksien mittaaminen.

Harjoituksen tehtävä: Virittämällä määrätietoisesti omaa psyykkistä energiamme, saamme enemmän tietoa omista rajattomista mahdollisuuksistamme, mikä vahvistaa itsetuntoamme ja vaikuttaa itsevarmuuteemme positiivisella tavalla.

Apuvälineet: Keskikokoinen lasilautanen, iso ompeluneula, pitkä tulitikku tai hammastikku, muutama tippa teknistä öljyä.

Valmistelu: Täytetään lautanen vedellä niin, että reunalle jää sormen levyinen kuiva väli, ja pannaan lautanen tukevalle pöydälle.

Ompeluneula asetetaan varovasti (mieluummin pinsetillä) vedenpintaan niin, että neula pysyy lautasen keskellä, reunoja lähestymättä.

Jos neula ei pysy pinnalla, tiputa veteen muutama tippa koneöljyä ja aseta neula öljytipan päälle.

Harjoituksen 1 vaihe: ompeluneulakoe...

Harjoituksen 2 vaihe: tulitikkukoe...

 

 

Harjoitus 22.2 Kompassiin vaikuttaminen

Harjoituksen tavoite: Saada kompassin nuoli pyörimään toiseen suuntaan psykokineettisin voimin.

Harjoituksen tehtävä: Virittämällä psykokineettistä voimaamme määrätietoisesti, saamme enemmän tietoa meitä ympäröivän maailman energiarakenteesta kokonaisuudessa ja erityisesti avaruuden energiarakenteesta osana kokonaisuutta. Tähän tarkoitukseen sopii mikä tahansa harjoitus, joka onnistuu hyvin ja näin vahvistaa itsetuntoamme ja itsevarmuuteemme.

Apuvälineet: Tavallinen kompassi ja pahvialusta.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.3 Psykokineettinen palikkatesti

Harjoituksen tavoite: Käytämme noppia tutkiessa omaa psykokineettistä voimaa vaikuttamalla ulottamattomissa oleviin esineisiin. Kaikki (jopa mielessämme) tapahtuvat sattumavaraisuudet suljetaan pois.

Harjoituksen tehtävä: Vaikutamme noppiin psyykkisen energiamme avulla. Jos harjoiteltaessa saadaan sama tulos monta kertaa, se voidaan pitää psykokineettisen kykymme mittarina.

Apuvälineet: Kuusi tavallista noppaa, malja noppia varten, kovaa pahvia alustaksi, kirjoituspaperia ja kirjoituskynä.

Harjoituksen 1 vaihe: ...

Harjoituksen 2 vaihe: ...

Harjoituksen 3 vaihe: ...

Harjoituksen 4 vaihe: ...

 

 

Harjoitus 22.4 Psykokineettinen tunteiden suggestio

Harjoituksen tavoite: Mielikuvittelun ja fysiologisen reaktion vuorovaikutuksen selvittäminen.

Harjoituksen tehtävä: Herkistämällä aistihavaintokykyä vahvistamme omaa vakaumustamme, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti psykokineettiseen harjoitteluumme ja kokeisiimme. Mielikuvituksen voimalla voimme saada aikaan lämmön tunteen kehossamme, mikä syventää oppimisprosessia ja saa meidät uskomaan oman mielikuvituksemme voimaan.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.5 Psykokineesia eri esineiden avulla

Harjoituksen tavoite: Oppia ohjaamaan omaa psykokineettistä voimaa ja keskittämään se materiaaleihin ja erilaisiin esineisiin.

Harjoituksen tehtävä: Lataamalla lämpöä ja siirtämällä sitä kehon muihin osiin tai esineisiin me edistämme aistihavainto- ja mielikuvittelukykyämme herkistämistä. Samanaikaisesti saamme tunteen, että olemme heränneet ja psykokineettiset voimamme ovat aktivoituneet.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.6 Psykokineesia metalliesineiden avulla

Harjoituksen tavoite: Lämmön ja voiman siirto metalliesineisiin, esineen alkuperäisen muodon täydellinen tai osittainen muuttaminen psykokineesin avulla.

Harjoituksen tehtävä: Kehomme lähettämä ja tietoisesti ohjaamaa energiavirta muuttaa käyttöesineen näkymätöntä molekyylirakennetta.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.6 Psykokineesia metalliesineiden avulla

Harjoituksen tavoite: Lämmön ja voiman siirto metalliesineisiin, esineen alkuperäisen muodon täydellinen tai osittainen muuttaminen psykokineesin avulla.

Harjoituksen tehtävä: Kehomme lähettämä ja tietoisesti ohjaamaa energiavirta muuttaa käyttöesineen näkymätöntä molekyylirakennetta.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.7 Psykokineesia punnuksen ja kolikoiden avulla

Harjoituksen tavoite: Retropsykokineesia antaa meille mahdollisuuden havainnoida menneisyyden tapahtumat paranormaalin tietämisen avulla.

Harjoituksen tehtävä: Punnuksen ja kolikon avulla toimimme satunnaisten tapahtumien generaattorin tavoin, ja oppimme lähettämään viestejä ajassa taaksepäin lähtöpisteeseen telepatian ja oman voiman avulla. 

Apuvälineet: Punnus, kolme erilleen olevaa kolikkoa, sanomalehti ja apulainen.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.8 Lasin liikuttaminen psykokineesian avulla

Harjoituksen tavoite: Käyttämällä juomalasia psykokineesian kohteena, voidaan ”kuunnella” oman alitajunnan ääntä.

Harjoituksen tehtävä: ”Lasin liikuttaminen” -harjoitus itse asiassa on ryhmäpeli. Leikin avulla osallistujat pääsevät tutustumaan alitajuntamme toimintoihin sekä lepotilassa oleviin omiin psykokineettisiin mahdollisuuksiimme ja voimiimme.

Harjoituksen kuvaus: ...

 

 

Harjoitus 22.9 Pöydän liikuttaminen psykokineesian avulla

Harjoituksen tavoite: Pöydän liikuttaminen psykokineesian avulla yhden tai useamman osallistujan voimin, todisteena sille, että psykokineettisiä kykyjä ja voimia voi yhdistää joukossa.

Harjoituksen tehtävä: Pöydän liikuttaminen psykokineesian avulla kollektiivisen pelin muodossa on erittäin hyvä keino osoittamaan, että psykokineettisiä kykyjä ja voimia voi käyttää ryhmässä. Yhteys yhden tai useamman alitajunnan kanssa muodostetaan yhteisvoimin tuotetun energian avulla, ja pöytä toimii välineenä yhteisymmärryksen saavuttamisessa.

Harjoituksen kuvaus: ...