Harjoitukset, Luku 1

Harjoitus 1.1 Lataava hengitys

Tavoite: Vapaan kosmisen energian ottaminen sisään hengitetystä ilmasta kuvitellen samalla, että energia tulee sisään otsachakrasta.

Vaikutus: Fyysinen keho ja energiakeho latautuvat elämän energialla kosmisen energian ja hapen vaikutuksesta: lisäksi sydämen ja verenkierron toiminta harmonisoituu (jos on vaikeita sydämen tai verenkierron toimintahäiriöitä, on neuvoteltava lääkärin kanssa hengitysharjoitusten tekemisestä).

Apuvälineet: Kokovartalopeili.

Huomioita: Valmistavan harjoituksen voi tehdä kokovartalopeilin edessä. Varsinaista harjoitusta voi tehdä missä vain; sisällä ja ulkona, seisten, istuen, kävellen tai maaten.

Jos harjoitusta tehdään ulkona on kiinnitettävä huomiota siihen, että paikka on rauhallinen ja ettei se ole liian kirkkaassa auringonpaisteessa tai kovassa tuulessa.

Jos harjoitusta tehdään sisällä, on hyvä avata ikkuna. Läpivetoa ei kuitenkaan saa olla.

Harjoitus: ...


 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä