Harjoitukset, Luku 13

Harjoitus 13.1 Syövän ja infektioiden ehkäisy

Tavoite: Immuunipuolustuksen parantaminen kehon rappeutuneita soluja, viruksia, bakteereita, sieniä ja kaikenlaisia myrkyllisiä aineita vastaan.

Vaikutus: Vieraiden aineiden päästessä soluun tekee glykoproteiinin lisääntynyt interferonin eritys ne vaarattomiksi. Sama koskee myös niitä entsyymejä, jotka voivat muuttaa terveet solut syöpäsoluiksi ja joiden tuottamisesta vastaavat syöpägeenit (onkogeenit). Myös vasta-aineiden ja tappajalymfosyyttien lisääntyneen muodostumisen ansiosta elimistön erityinen suoja vieraita ja omia rappeutuneita valkuaisia vastaan paranee, ja näin saavutetaan laajempi immuniteetti.

Huomioita: Syöpä-, kasvain- ja infektiosairauksissa on aina ehdottomasti keskusteltava lääkärin kanssa ja noudatettava tämän neuvoja. Kyseinen harjoitus on poikkeuksetta ennaltaehkäisevä ja tukee paranemista!

Apuväline: Äänentoistolaite.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 13.2 Ummetuksen ehkäisy

Tavoite: Suoliston peristaltiikan herättäminen, peräaukon lihaksen kouristusten poistaminen.

Huomioita: Suolisto on onteloinen elin, joka muodostuu sileistä lihaksista. Sen seinämissä on erityisiä lihassoluja, joiden toiminta on tahdosta riippumatonta ja joissa ärsykkeet leviävät synapsien välityksellä seinämien kaikkiin lihaksiin (seinämien sisäinen järjestelmä).

Seinämäsolujen venyminen puuromaisen ruokamassan vaikutuksesta johtaa siihen, että lihas saa impulssin supistaa suolta. Näin syntyy matomaisesti supistuva ja etenevä suolen peristaltiikka ruokamassan siirtämiseksi mahanportilta peräaukkoon. Jos seinämien lihasten impulssit ovat heikkoja, suolen tyhjentyminen hidastuu ja tulee ummetus.

Ummetuksen voivat aiheuttaa myös lihaskouristukset peräaukon lihasten alueella.

Vaikutus: Engrammin avulla annetaan suoliston sileiden lihasten peristaltiikalle pitkäaikainen käsky toimia normaalisti. Kun samalla annetaan jälkihypnoosissa käsky rentouttaa peräaukon lihakset täysin silloin, kun siihen on tarvetta - yleensä suoliston tyhjentämisen yhteydessä, saavutetaan suoliston keskeytymätön toiminta.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 13.3 Liikalihavuuden ehkäisy

Tavoite: Ylipainon vähentäminen, syömistottumusten normalisointi.

Vaikutus: Alitajuntaan on tallennettu kehon oma ”rakennussuunnitelma”, johon elämän aikana kokemuksen ja tottumusten mukaan ihminen itse lisää ”viivoja”. Usein viivojen lisääminen poikkeaa huomattavasti siitä ”rakennussuunnitelmasta”, joka meissä on geneettisesti.

Alla oleva suggestioteksti auttaa korjaamaan tekemämme ”lisäpiirustukset”. Kertyneen ylimääräisen rasvan vähentäminen onnistuu siten, että ensinnäkin nostetaan palamista (perusaineenvaihdunta), toiseksi kehitetään vahva vastenmielisyys paljon hiilihydraatteja sisältäviä ruoka-aineita kohtaan ja kolmanneksi totutaan säännölliseen ja kohtuulliseen syömiseen.

Kuva siltä ajalta, kun olit hoikka, auttaa suggestiossa visualisoimaan päämäärän tehokkaasti ja näin ollen tukee yritystä palauttaa kehon alkuperäinen muoto.

Apuväline: Valokuva, jossa olet hoikka sekä äänentoistolaite.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 13.4 Tupakoinnin ehkäisy

Tavoite: Nikotiiniriippuvuuden poistaminen, mikä tarkoittaa hermoyhteyksien sekä hapen ja maailmankaikkeuden energian vastaanoton parantumista.

Vaikutus: Tupakan savun sisältämä nikotiini tukkii hermosolut ja sen muut ainesosat heikentävät toimintakykyä, aiheuttavat syöpää ja jarruttavat hapenottoa ja vapaan maailmankaikkeuden energian vastaanottoa.

Kun kieltäydytään tupakoinnista, ei vain lisätä hermoinformaation kapasiteettia, vaan myös parannetaan keskittymis- ja toimintakykyä sekä kykyä vastaanottaa hengityksen kautta vapaata maailmankaikkeuden energiaa.

Huomioita: Monissa hypnoosia ja itsehypnoosia käsittelevissä kirjoissa sekä vastaavissa lehtijulkaisuissa puhutaan tupakoinnin lopettamisesta hypnoosin avulla. Niissä esitetään valitettavasti ajatus, että hypnoosia (tai itsehypnoosia) tarvittaisiin vain yksi kerta päästäkseen lopullisesti irti tarpeesta tupakoida. Todellisuudessa näin käy vain kahdelle ihmiselle sadasta.

Ratkaisevaa minkä tahansa tavan (esim. nikotiinista vieroittautuminen) onnistuneessa lopettamisessa on vahva päätös. Kun siihen yhdistetään tieto narkoottisen aineen vaarallisuudesta sekä ymmärrys edessä olevista henkisistä ja fyysisistä ponnisteluista haitallista tapaa lopetettaessa, helpottaa ja nopeuttaa vahva päätös luopumista tästä tavasta.

Hypnoosin tai itsehypnoosin tilassa tehdyt suggestiot vain tukevat tätä prosessia, ohjelmoiden alitajuntaa ottamaan tarvittavat askeleet pehmentääkseen väistämättä ilmestyviä vieroitusoireita. Lisäksi vieroitusoireet aiheuttavat vomiakkaan vastenmielisyyden mihin tahansa huumaavaan aineeseen ja ehkäisee näin ollen retkahtamista.

Jos monet tupakoitsijat eivät pysty voittamaan epäterveellistä tapaansa, johtuu se siitä, että heidän päätöksensä ei ole lopullinen ja toiveeseen sidotaan negatiivisia ajatuksia: ”Minun on vaikea lopettaa tupakointi. Edessä on pitkiä kärsimyksiä ennen kuin onnistun”.

Paranormaalin henkisen kehityksen edetessä on tavoitettu sellaisia saavutuksia, että voidaan olla varmoja, että tupakointi pystytään lopettamaan ilman suuria ponnisteluja.

Huolimatta tästä positiivisesta varmuudesta, ensimmäiset päivät ilman totuttua nikotiinia tulevat olemaan vaikeita. Mutta hermostuneisuus ja ärtyneisyys, lievä pahoinvointi ja käsien tärinä sekä päänsärky eivät saa luopumaan päätöksestä. Sillä tiedetäänhän, että nämä oireet häviävät itsestään muutaman päivän kuluessa.

Täysin väärin olisi vähentää pikkuhiljaa tupakan käyttöä, polttaa päivä päivältä vähemmän. Se johtaa suurimmassa osassa epäonnistumiseen: joko poltetaan tai ei polteta.

Apuväline: Äänentoistolaite.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 13.5 Alkoholismin ehkäisy

Tavoite: Alkoholiriippuvuuden poistaminen ja samalla rajoittamattoman alitajuntaan pääsyn palauttaminen.

Vaikutus: Kieltäydyttäessä kaikesta alkoholin käytöstä estetään keskushermostoon tulevaa ärsykevirtaa, tehdään mahdolliseksi jatkuva theta-aaltojen synkronisointi hippokampuksessa ja koko hermojärjestelmän normaali toiminta.

Huomioita: Alkoholismi, kuten mikä tahansa riippuvuus, ei ole sairaus, vaan aina ilmaus tyytymättömyydestä, omanarvontunteen puutteesta, heikosta tahdosta tai aloitekyvyttömyydestä. Siksi siitä on helppo päästä eroon suggestion avulla, erityisesti silloin, kun samaan aikaan tämän kanssa koko persoona eheytyy.

Tärkeä merkitys tavoitteen saavuttamiselle on johdonmukainen kieltäytyminen alkoholijuomista. Tämä tarkoittaa, että ei juoda pisaraakaan edes silloin, kun toiset yrittävät ylipuhua tekemään niin: ”Kiitos, en tarvitse stimulanssia ollakseni iloinen”. Nämä sanat lyövät keskustelukumppania vyön alle. (Kivennäisvedellä voi kohottaa maljan samalla tavalla kuin samppanjallakin.)

Apuväline: Äänentoistolaite.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta