Harjoitukset, Luku 23

Harjoitus 23.1 Pyramidi käsistä

Harjoituksen tavoite: Painovoiman tilapäinen kumoaminen usean henkilön voimin.

Harjoituksen tehtävä: On mahdollista, että toimimalla samanaikaisesti ja koordinoidusti ryhmä ihmisiä voi saada koehenkilön ”leijumaan”. Toisin sanoen koehenkilö tehdään painottomaksi kumoamalla häneen kohdistuva painovoima.

Mitä tarvitaan: Kokeen ohjaaja, 5 osallistujaa, tuoli, jossa on suora selkänoja ja kädensijat ja ”Meditaatiomusiikki” levy.

Valmistelut: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 23.2 Pöydän levitaatio

Harjoituksen tavoite: Pöydän nostaminen pelkillä sormilla.

Harjoituksen tehtävä: Tämän helpon levitaatio-harjoituksen avulla saamme tietää, kuinka voi osittain kumota tai jopa neutraloida painovoiman, gravitaation.

Mitä tarvitaan: Kokeen ohjaaja, 4 osallistujaa, nelikanttinen pöytä (jos mahdollista) ja audiolevy.

Harjoituksen suorittaminen: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 23.3 Kehon osan levitaatio

Harjoituksen tavoite: Pyrimme tekemään kehon osa (käsi, kämmen, sormet, jalka, jalkaterä) painottomaksi eli saada se levitoimaan.

Harjoituksen tehtävä: Opimme ilmiselvästi kumoamaan luonnon lakia käyttämällä henkinen energiamme ja parapsykologiset voimamme keskittyneesti. Tämän tapahtuman ansiosta voimme laajentaa kokemustamme ja oppia myös sen, että tässä kokeessa ei ole mukana mitään ”henkiä” eikä yliluonnollista olentoa.

Mitä tarvitaan: Kokeen ohjaaja, vakaa pöytä, pöytäkirja- ja kyselylomakkeita, kirjoitusväline, kello, ”Meditaatiomusiikki” levy.

Valmistelu: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 23.4 Kuviteltu levitaatio

Harjoituksen tavoite: Yritämme neutraloida ja kumota painovoiman mielikuvituksen voimalla, koska tiedämme, että mikä tahansa kuvitelma voi käydä toteen.

Harjoituksen tehtävä: Mielessä tapahtuva levitaatio antaa meille lämmön tunteen, joka on verrattavissa ”todelliseen” levitaatioon, koska alitajunta ei erota totuutta kuvitelmasta. Luomalla sisällämme henkisen perustan me ohjelmoimme omaa henkistä potentiaalia, jonka avulla pystymme luomaan meistä itsestämme johtuvat edellytykset.

Apuvälineet: ”Meditaatiomusiikki” levy, viesti- ja pöytäkirjalomakkeita, kuulakärkikynä tai lyijykynä.

Harjoituksen kulku: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta