Harjoitukset, Luku 3

Harjoitus 3.1 Mielenrauhan tila 1

Tavoite: Valmistautuminen tietoisuuden tyhjentämiseen.

Vaikutus: Saavutetaan kyky sietää itseä ja sisäistä rauhaa.

Huomioitavaa: Kirjoita harjoituksen jälkeen tietoisuudessa tapahtuneet kokemukset kirjaan (Päämäärän asettelu), johon kirjoitetaan myös kokemukset, jotka palaavat tietoisuuteen pitkän poissaolon jälkeen. Harjoituksen aikana ei saa ajatella kirjanpitoa ja on parempi unohtaa se kuin keskeyttää harjoitus. Keskeytä harjoitus vain, jos ärsykkeet (tekemättömät asiat) tai tunteet alkavat ohjata kiinnostusta yhteen kohteeseen niin, ettei siitä pysty enää irrottautumaan. Aluksi näin voin käydä helposti ja usein. Harjoituksen aikana voi kokea mitä uskomattomampia toimintaärsykkeitä, haluja, kuvitelmia, muistikuvia jne. Anna niiden tulla ja mennä rauhassa, älä ala ajatella niitä. Kuvittele olevasi osa maailmaa, jonka läpi kulkee paljon asioita. Rauhan tilassa on mahdollista nähdä asioita ja tapahtumia sellaisena kuin ne oikeasti ovat.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 3.2 Kuvion kuvittelu

Tavoite: Yksinkertaisen ajatuksen luominen kuvittelemalla.

Vaikutus: Harjoituksella aletaan kääntää ajattelumallia sanallisesta kuvalliseen.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 3.3 Paranormaali usko

Tavoite: Uskon vahvistaminen ja paranormaalin uskon saavuttaminen.

Vaikutus: Vapaan kosmisen energian vastaanoton avulla ladataan molemmat kehot energialla, jota voi myöhemmin käyttää uskon vahvistamiseksi.

Valmistava harjoitus: Tee joka aamu heti ylös noustuasi viiden minuutin ajan harjoituksen 1.1 mukaisia hengitysharjoituksia avoimen ikkunan ääressä, jos se on mahdollista.

Harjoitus: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta