Harjoitukset, Luku 3

Harjoitus 3.1 Mielenrauhan tila 1

Tavoite: Valmistautuminen tietoisuuden tyhjentämiseen.

Vaikutus: Saavutetaan kyky sietää itseä ja sisäistä rauhaa.

Huomioitavaa: Kirjoita harjoituksen jälkeen tietoisuudessa tapahtuneet kokemukset kirjaan (Päämäärän asettelu), johon kirjoitetaan myös kokemukset, jotka palaavat tietoisuuteen pitkän poissaolon jälkeen. Harjoituksen aikana ei saa ajatella kirjanpitoa ja on parempi unohtaa se kuin keskeyttää harjoitus. Keskeytä harjoitus vain, jos ärsykkeet (tekemättömät asiat) tai tunteet alkavat ohjata kiinnostusta yhteen kohteeseen niin, ettei siitä pysty enää irrottautumaan. Aluksi näin voin käydä helposti ja usein. Harjoituksen aikana voi kokea mitä uskomattomampia toimintaärsykkeitä, haluja, kuvitelmia, muistikuvia jne. Anna niiden tulla ja mennä rauhassa, älä ala ajatella niitä. Kuvittele olevasi osa maailmaa, jonka läpi kulkee paljon asioita. Rauhan tilassa on mahdollista nähdä asioita ja tapahtumia sellaisena kuin ne oikeasti ovat.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 3.2 Kuvion kuvittelu

Tavoite: Yksinkertaisen ajatuksen luominen kuvittelemalla.

Vaikutus: Harjoituksella aletaan kääntää ajattelumallia sanallisesta kuvalliseen.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 3.3 Paranormaali usko

Tavoite: Uskon vahvistaminen ja paranormaalin uskon saavuttaminen.

Vaikutus: Vapaan kosmisen energian vastaanoton avulla ladataan molemmat kehot energialla, jota voi myöhemmin käyttää uskon vahvistamiseksi.

Valmistava harjoitus: Tee joka aamu heti ylös noustuasi viiden minuutin ajan harjoituksen 1.1 mukaisia hengitysharjoituksia avoimen ikkunan ääressä, jos se on mahdollista.

Harjoitus: ...


 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä