Harjoitukset, Luku 17

Harjoitus 17.1 Heilurin kanssa työskentelyn ohjelmointi

Tavoite: Heilurin kanssa työskentelyn ohjelmien vahva kiinnitys (engrammien muodostaminen; vrt.harj. 11.4) motorisissa alueissa.

Taidot: Jälkihypnoottisten suggestioiden avulla me kiinnitämme liikkeiden psykomotoriset projektit vahvasti motorisiin alueisiimme. Tämä luo edellytykset siihen, että aina, kun meidän alitajuntamme vastaa esitettyyn kysymykseen, vastaukselle sopiva liikkeen ohjelma alkaa toimia, mikä aiheuttaa heiluria pitävälle käden lihakselle hermoinformaatiovirran.

Harjoituksen kulku: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 17.2 Heilurin käyttö pöydällä

Tavoite: Saada mielessä esitettyihin kysymyksiin vastaukset heilurilla määritettyjen heilumisten avulla.

Vaikutuksia: Mitkä tahansa kysymykset, meidän ollessa PSI-tajunnan tilassa, jotka me esitämme meidän alitajunnallemme, joka vertaa niitä ympäristön avaruusenergeettisen tiedon kanssa (tiedon me saamme jatkuvasti meidän chakrojen kautta tai tämä on jo kerätty meissä hippokampuksessa).  

Jos vastaus on löydetty, niin tarvittava tieto kehitetään automaattisesti (opittu harjoituksen 17.1 suorittamisella) eli heilurin kanssa työskentelyn ohjelma alkaa toimia, joka toimii kuin liikkeen neuroninen ohjelma ja aiheuttaa heiluria pitävän käden lihaksille hermoinformaatiovirran.

Apuvälineet: Pöytäheiluri messingistä, kiemuraheiluri tai mikä tahansa heiluri, jonka paino on 10 – 30 grammaa.

Harjoituksen kulku: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta

 

 

Harjoitus 17.3 Heilurin käyttö kooditaulukon päällä

Tavoite: Vastausten saaminen mielessä esitettyihin kysymyksiin numeroista, kirjaimista, nimistä ja käsitteistä heilurin heilumisen koodaustaulukon yllä avulla.

Vaikutuksia: Mitkä tahansa kysymykset, jotka me esitämme meidän alitajunnallemme ollessamme PSI-tajunnan tilassa, vertaillaan ympäristön avaruusenergettisten tietoihin.
Vastausta varten käynnistyy automaattisesti liikkeen neurooninen ohjelma, joka aiheuttaa heilurin pitämän käden lihaksille hermotusta siten, että heiluminen tapahtuu koodaustaulukon yllä  suoraan sen vektorin yläpuolella, joka sisältää itse vastauksen (tai sen osan).

Apuvälineet: Pöytäheiluri messingistä, kiemuraheiluri tai mikä tahansa heiluri, jonka paino on 10 – 30 grammaa ja koodaustaulukko ”Kysymys-vastaus” (malli on alhaalla).

Harjoituksen kulku: ... ohjeet löytyvät harjoituskirjasta