Harjoitukset, Luku 25

Harjoitus 25.1 Syventynyt keskittyminen

Harjoituksen tavoite: Oppia syventämään keskittymistämme niin, että pystymme ”uudelleenluomaan” erilaisia esineitä henkisin voimin.

Harjoituksen tehtävä: Syventynyt keskittyminen ja huomion kohdistaminen esineeseen saa meidät sellaiseen olotilaan, että pystymme ”uudellenluomaan” kyseisen esineen henkisin voimin eli ikään kuin ”materialisoida” sitä.

Apuvälineet: vihko ja lyijykynä.

Harjoituksen kulku: ...

 

 

Harjoitus 25.2 Aistimiskyvyn syventäminen

Harjoituksen tavoite: Kuvittelemme mielessä kynttilän.

Harjoituksen tehtävä: Kuvittelemalla kynttilää saamme havainnointikykymme valmiustilaan ja sitten siirrymme olotilaan, jossa esineiden ”materialisointi” on mahdollinen. 

Apuvälineet: Musta tai tummansininen kynttilä, vihko ja lyijykynä.

Valmistelu: Harjoitus tehdään omassa harjoitushuoneessamme. Ennen harjoituksen alkamista huoneesta tehdään niin pimeä, kun mahdollista. Sijoitamme kynttilä silmänkorkeudelle ja sytytämme sen. 

Harjoituksen kulku: ...

 

 

Harjoitus 25.3 Materialisointi

Harjoituksen tavoite: Materialisoimme erilaisia esineitä tyhjästä.

Harjoituksen tehtävä: Tiivistämällä henkistä ainesta, yritämme todella luoda henkisen ”mallin” tyhjästä muuttamalla energia materiaksi. (Tietenkin, todellisuudessa malli luodaan meitä ympäröivästä energiasta).

Apuvälineet: ei mitään.

Harjoituksen kulku: ...

 

 

Harjoitus 25.4 Teleportaatio

Harjoituksen tavoite: Oman kehon kaukosiirtäminen paikasta toiseen ilman ajan menetystä.

Harjoituksen tehtävä: Uskomalla vahvasti teleportaation onnistumiseen, muutamme oma fyysinen keho immateriaaliksi kehoksi, jotta se voi siirtää kauas toiseen paikkaan, missä keho materialisoituu entiselleen.

Apuvälineitä: ei mitään.

Harjoituksen kulku: ...

 

 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä