Harjoitukset, Luku 8

Harjoitus 8.1 Nopea siirtyminen keskittymiseen

Tavoite: Seuraavien neljän keinon turvin lyhennetään huomattavasti paranormaaliin keskittymiseen siirtymisen aikaa.

Vaikutus: Jatkuvasti monimutkaisemmat keskittymisharjoitukset ja niiden useat toistot alentavat hermoratojen ja aivokeskusten ärsytyskynnystä (ks. luku 6). Aivan kuten virtaava joki tekee syvempää uomaa ja pääsee näin virtaamaan nopeammin, nopeutuu sähkökemiallisten hermoimpulssien kulku ja näin ollen myös pääsy paranormaaliin keskittymisen tilaan, kun onnistumme laskemaan ärsytyskynnystämme.

Harjoituksen 1. vaihe: ...

 

 

Harjoitus 8.2 Akustinen kuvittelu 1

Tavoite: Kuvittelemisen taidon parantaminen sekä tietoisuuden ja alitajunnan välisen yhteyden vahvistaminen.

Vaikutus: Intiassa, muinaisessa Siamissa, Khmerien valtakunnassa, Kiinassa ja Japanissa on käytetty jo 2000 vuotta ennen kaikkia meditaatioita rajatonta, kevyttä musiikkia: sinisten savupilvien jäljessä liitävät sävelet, gongin kumeat lyönnit, huilun keveät äänet… Idän ihmiset ovat tienneet, että musiikki sulkee ulospäin katsovat silmät ja avaa ovet sisäänpäin. Musiikin avulla halutaan vapauttaa ajatusmallit ja alitajunnan kuvat, jolloin myös harjoitetaan mielikuvituskykyä.

Valaistus: Violetti.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 8.3 Akustinen kuvittelu 2

Tavoite: Tässä harjoituksessa pyritään samaan kuin harjoituksessa 7.8 eli saatetaan tietoisuus harmoniaan ympäröivän maailman kanssa sekä parannetaan mielikuvituskykyä.

Vaikutus: Koska tässä harjoituksessa ei kuunnella mitään ulkopuolista ääntä vaan vain ”kuvitellaan” puron solina, opitaan kuvittelemaan vielä paremmin kuin harjoituksella 7.8.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 8.4 Runojen oivaltaminen

Tavoite: Tunkeutuminen ihmisen sieluun herättämällä tunteita ja tuntemuksia.

Vaikutus: Runon emotionaalisen sisällön ansiosta syntyneiden tunteiden ja kuvien avulla tutustutaan inhimillisen (ja samalla oman) tuntemisen lakeihin. Tämä helpottaa menemistä läheisten sieluun.

Apuvälineet: Jokin runo (mahdollisimman ilmeikäs), joka tekee sinuun vaikutuksen.

Harjoitus: ...


 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä