Harjoitukset, Luku 6

Harjoitus 6.1 Rentoutuminen – keskittyminen

Tavoite: Materiaalisen kehon täydellinen rentouttaminen ja paranormaali keskittyminen mihin tahansa esineeseen.

Vaikutus: Laventelipohjainen rauhoittava tuoksu lisää muutaman kerran harjoiteltua rentoutusta, parapsykologinen aine olibaanihartsi herkistää hermojärjestelmän ja aivot, mikä on tarpeen paranormaalissa keskittymisessä.

Apuväline: Suitsukeastia.

Tuoksut: Olibaanihartsi ja laventeliöljy (laventeliöljyn sijasta voi käyttää myös mirhamiöljyä).

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 6.2 Selvänäköisyys 1

Tavoite: Selvänäkökyvyn kehittäminen.

Vaikutus: Materiaalisen ja kosmoenergeettisen hermojärjestelmän kohonnut herkkyys, kun käytetään samanaikaisesti selvänäkökykyä kehittäviä ja kosmisen energian vastaanottoa parantavia tuoksuja, ja tämän lisäksi vahvistunut kyky vastaanottaa kosmoenergeettistä säteilyä helpottavat selvänäkökuvien vastaanottamista.

Tuoksut: Valinnan mukaan: muratteja ja santelipuuta: poppelia ja santelipuuta; olibaanihartsia ja pihlajaa: muskottipähkinää ja seljaa.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 6.3 Kuvittelu

Tavoite: Ajatuskuvan luominen välittömästi näkökeskukseen tuoksujen vaikutuksesta.

Vaikutus: Parapsykologisesti aktiivisten aineiden ryhmän tuoksut herkistävät hermoja ja aivoja. Tässä korkeammassa vastaanottavaisuuden tilassa onnistuu erityisen helposti eideettisten kuvien luominen (harjoituksena puhtaasti eideettiseen selvänäköön).

Apuväline: Suitsukeastia.

Tuoksut: Muratti, muskottipähkinä, olibaanihartsi.

Valmistava harjoitus: ...


 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä