Harjoitukset, Luku 2

Harjoitus 2.1 Tietoisuuden taso 1

Tavoite: Meditatiivinen valmistautuminen harjoitukseen ”Tietoisuuden taso 2”.

Vaikutus: Monotonisen sanan avulla harmonisoidaan motorisia keskuksia sekä amygdalaa, minkä seurauksena kaikki ärsykkeet ja tunteet tasoittuvat.

Tätä harjoitusta ei saa tehdä juuri syömisen tai lääkkeiden ottamisen jälkeen. Parasta olisi tehdä heti heräämisen jälkeen tai vähän ennen nukkumaanmenoa. Katso, että paikka, jossa harjoittelet, on rauhallinen, eikä kukaan häiritse sinua harjoituksen aikana. Himmeä valaistus on suositeltavaa.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 2.2 Tietoisuuden taso 2

Tavoite: Kehon rentouttaminen sekä harmonisointi vapaan kosmisen energian kanssa.

Vaikutus: Kehon värähtelyjen saattaminen yhteen vapaan kosmisen energian värähtelyjen kanssa. Se valmistaa ympäröivään maailmaan tehtävään paranormaaliin vaikuttamiseen, mihin siis tarvitaan vapaata kosmista energiaa. Omien värähtelyjen harmonisointi lisäksi tyhjentää aivojen motorisia keskuksia ja johtaa siihen, että tuntuma kehoon katoaa.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 2.3 Tietoisuuden taso 3

Tavoite: Tietoisuuden tyhjentäminen estämällä tulevan informaation pääsy tietoisuuteen.

Vaikutus: Toistamalla jatkuvasti yhtä sanaa koko tietoisuutemme sisältö täyttyy siitä niin, että informaatio ympäröivästä maailmasta ja fyysisestä kehosta ei enää löydä tilaa tietoisuudesta. Tämä tietoisuuden este, joka johtaa siihen, että emme enää havaitse ympäröivää maailmaa, vapauttaa kehon, tunteet ja tietoisuuden paranormaaleille ajatusprosesseille, jotka opimme myöhemmin.

Harjoitus: ...

 

 

Harjoitus 2.4 Tietoisuuden taso 4

Tavoite: Tietoisuuden kapasiteetin laajentaminen yleistämällä yksittäiset informaatiot visuaalisiksi yksiköiksi.

Apuväline: Mikä tahansa konkreettinen esine.

Harjoitus: ...


 

 

 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä