Harjoitukset, Luku 20

Harjoitus 20.1 Kirjoittava pöytä.

Harjoituksen tavoite: Todistaa, että kirjoittavan pöydän ”vastaukset” eivät oikeastaan ole kuolleen ja ”tuonpuoleisessa” olevan henkilön vastauksia, vaan kysyvän henkilön mielen tai alitajunnan ohjaamia.

Harjoituksen tehtävä: Istunnon aikana kysyvän henkilön mielessä muodostetun tai alitajunnassa tapahtuneen spontaanin telepatian tai selvänäkemisen avulla muodostettu tietovirtaus saa aikaan spontaaneja psykokineettisia impulsseja, minkä vuoksi kirjoittava pöytä liikkuu paperilla ja kirjoittaa vastauksia.

Apuvälineet: Kirjoittava pöytä, isokokoinen paperiarkki (esim. ison taulukon kääntöpuoli käy mainiosti tarkoitukseen) ja muutama tuttu henkilö lähipiiristä (joilla ei ole havaittu paranormaaleja kykyjä).

Kokeen suorittaminen: ...

 

 

Harjoitus 20.2 Äänitetyt äänet

Harjoituksen tavoite: Todistaa, että vapailla radio- ja televisiotaajuuksilla mikrofonin avulla nauhoitetut ”henkien” äänet ja kuvat ovat selitettävissä fyysisillä ja teknisillä syillä, eivätkä ole ”kuolleiden sanomaa”.

Apuvälineet: Magneetti- tai kasettinauhuri, mikrofoni, kuulokkeet, videonauhuri, magneettinauhoja.

Kokeen suorittaminen: ...

Mikrofonimenetelmä: ...

Radiomenetelmä: ...

Videomenetelmä: ...

 

 

Parapsykologian harjoituskirja

Parapsykologian harjoituskirja toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan parapsykologiaa ja iloitsee siitä, että myös sinä haluat kehittää uinuvia psyykkisiä voimiasi ja käyttää niitä täydellä teholla.
Parasta on kuitenkin se, että saat päättää itse oman henkilökohtaisen aikataulusi ja edistyä sen mukaan.

Kurssimateriaalin teoreettiset osat löydät verkkosivulta www.parapsykologia.fi

Parapsykologia on ensisijassa keino kehittää itseään, keino vapauttaa kaikki psyykkiset ja henkiset voimat, keino vapautua ennakkoluuloista, komplekseista, riittämättömyyden tunteesta, negatiivisista tunteista ja psykosomaattisista sairauksista. Tämä on matka, jolla saavutetaan varmuus itseen, moraalinen ja fyysinen elinvoima sekä positiivinen elämänasenne. Se on takuu onneen ja menestyksekkääseen elämään.

ISBN: 978-952-68082-6-0
Nidottu. 192 s.

Osta kirja tästä